Onsdag 17/12-2008

Gääääässssppp!!! Jaa idag var vi JÄTTE trötta, jag och matten gick och gäspade i takt...Vi släpade fötterna efter oss och allt gick väldigt långsamt jag åt tydligen gräset i slowmotion.
Men idag fanns det tidningar kvar till oss, är det inte lite märkligt att när man hittar ett sjysst tjyvställe jaa då finns det inga tidningar där Hm, man undrar ju om det verkligen får gå till så??
 Nu är det så Dj@@@vla mörkt ute så man ser inget heller och det är mörkt till kl 9 på morgonen sen börjar det bli mörkt vid 15 och dessutom är det molningt, så den lilla stunden det borde vara ljust har ju den här gud personen täckt för den s&tans solen,,,Man kan ju inte tanka nån energi nånstans! Vi borde göra som de här nallarna (ja man kan vinna dom på lotteri har matten berättat) hur som helst dom går tydligen i nåt ide och sover hela vintern det vore väl nåt? Krypa in i en halm håla och bara knoppa bort alla måltider, måsten,mm Jaa kanske inte havren??? Hur blir det då? utan havre? neej vi ska inte missa havren! Ide kanske inte för oss....Neej men den här gud historien skulle ju kunna tända den rackarns lampan så man vet var man befinner sig. Matten har berättat nåt om att straxt vänder det och blir ljusare igen: Jag kan tala om att hon verkligen inte vet vad hon talar om för det har inte vänt nånstans nix, Mörkt Mörkt Mörkt Jaa Mörkt.
Imorgon skall stor hussen få sin nya Lap top kul namn va Jo matten har ordnat en mail adress till ho -nom så han ta hand om sina egna mail. Varför heter allt data på ett annat språk.. borde det inte heta Bärbar dator och elektronisk post tillexempel?? eller är det för att det Svenska språket är så tråkigt att hitta på namn i?
Neej Nu skall se om jag kan pilla ut dom sista hö stråna från havre halmen hörs imorn Nikkis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0