Fredag 27/2-09

Här försöker matten ta posé bilder...  Sofie hjälper till


Här kommer lite bilder på mig.... Matten vill att jag skall stå fint men det går ju inte det kliar nåt infernaliskt under mina fötter ,, men så här blev dom..
Hej Nikkis

Onsdag 25/2-09

Igår tog matten sovmorgon, hon kom med nattmössan på. kl 07.20 Vaa?? hajjar inte hur hon kunde sova bort vår promenad... Gjort e hjort. Jag slapp gå ut på morgonen men vi gick på prommis på eftermiddagen istället.
Då hade vi lillmatten med och vi gick till hennes skola, ganska trist ställe först var det ju ingen där något med SPORT looov och sen fanns det inga boxar inga hagar jaa inget alla utom ett jätte stort hus med en bil parkering. Jag tycker synd om henne att hon ska behöva stängas in så där, Neej livet är ju ganska orättvist Jag får en super box super hage super kompisar och service.
Idag sa matten att vi skulle gå på eftermiddagen idag åxå det är ju ljust ute..Hon har även snackat med nån som äger ett riddarhus så vi kunde åka och träna där hm jag undrar vad hon menar med att ÅKA?? Jag går ju så bra...

Löner säger hon, hon har räknat ut löner hela dagen och idag skulle hon försöka få ihop bokföringen för att kunna fakturera på fredag... Det kom ju som sagt snö här i söndax så nu skall det redas ut.

Neej vi får skriva lite mer en annan dag...
Ha det så bra Nikkis

Måndag Morrrrrgon 23/2-2009

Tjipp Tjopp!! Oh äntligen tillbaka till lite vanliga rutiner... Matten och jag går ut på morgonen sista backen får man verkligen dra henne i full galopp upp till stallet för att se om russen gått ut före mig. Men tack och lov dom e kvar... jag ska tydligen hinna äta havre i lugn och ro innan, precix som matten sa.
Nu har Sofie åkt till Ekvador  jaa jag vet att stavning inte är min starka sida. Sofi skall vara där  i 3,5 månader hur lång tid är inte det??? ialla fall om du läser detta Sofie så saknar vi dig redan..
Matten var ju i Finland med sin familj, 8 personer och dem hade det verkligen bra, hon visslade och sjöng när hon kom tillbaka. Sen har hon haft djuren i helgen så hon har inte hunnit med mig riktigt. Fast tidigare talade hon med min gamla ägare som tydligen berättat för henne att han och min uppfödare försökt få min man jätte lång och då krävs det att man alltid har manen flätad.!!"!#¤#!"%# Jaaa så vad tror ni? Nu går jag här som en RASTA kille med flätor.. Praktiskt när Nappe tar tuggor av mig men inte annars, och vet ni att det tar 1,5 timme att fläta den rackarns manen...och inte är det kul att stå still så länge, jag klara bara 1 minut så det blir mycket -STÅ STILL Nikkis...
Fast matten låter så roligt när hon säger det hon har nämnligen något vitt litet runt grunka i munnen hela tiden fast när den skall in i min man blir den jätte lång.. Hon kan verkligen trolla min matte.
Igår och inatt har det kommit snö ca 10 cm så nu är stor husse ute och kör han började igår kl 10.00 och har varit hemma inatt itvå timmar och sen kört och kommer tydlige få köra till inatt nån gång....synd tycker matten.
Imorse träffade vi en tågresenär som berättade att hon hade tittat på oss varje morgon och tyckte att jag var SKIT söt..
Härligt med lite rosor så här en vanlig måndag morgon. Ute i russ hagen funkar allt bättre och bättre nu är inte de sura tanterna så sura längre utan ganska bussiga.. Matten hitter bara ett nytt sår (på mig)  nu istället för tre fyra förut/ per dag.
Nappe är som vanligt jätte sur och grinig.. men han är ju så gammal så matten tycker att det är OK han har faktiskt rätt att fostra de yngre pållarna.. Neej nu skall vi besöka Sofies blogg sida och kolla om hon kommit fram som hon skulle.
Ha det och vi hörs i morn.

Vecka 7-2009

Jaa vad skall man säga Cirkus Nikita startade i måndax...Här har jag försökt tala om för matten att jag inte vill gå ensam i hagen nåt mer men tror ni hon har lyssnat??? nix. Jag fick ta till storsläggan..Alltså springa runt runt runt ett hopp åt sidan, runt runt runt ut in ut in runt runt runt ett hopp åt sidan OSV... i två dar innan dem fattar, och matten säger på tisdagen när mellan hussen fyller 18 år att imorgon skulle jag få gå ut i russ hagen
ONSDAG..MORGON- Matten kom sent, och satte på mig grimman efter att jag ätit havren sen drar hon ut mig och upp i russ hagen...Och sen kom dom..(allihopa)  Alltså vi hästar går lösa fram och tillbaka till hagen i ett led... Japp nu sa matten att jag borde ha en låg profil om allt skulle gå bra..

När alla hunnit upp till skogen så tog matten av mig grimman och sa att nu får du klara dig själv.. Nu när dem alla är lösa och kan komma åt mig förstog jag att det är smart att närma sig med lågt huvud och inte hota någon...
Så nu har jag träffat dem Edwin,Cornelia,Sota,zaika,stina,snäcka,sabina,tinto,savona,stuffa,vizzla,juvel,emma,mascot,Nappe,ivan,nora,doris, och två till som jag glömt vad dem heter..Nu börjar vi bli kompisar.. Jaa jag har ju inte undgått Nappes vassa tänder och kanske någon annans men vad gör väl det livet är härligt och det är snart vår... neej den här veckan kommer jag bara att vara ut i hagen för matten med familj skall åka till Finland på söndag till Onsdag.. vi skriver mer sen..
Så om ni nu vill snacka så får ni komma till skogs hagen staxt innan Hägernäs... 
Tjipp Nikkisen. 


Min allra första bild med claas(airbrushen)


Bilder på mig när jag går på prommis med Sofie & Matten!!!

Jahaja i helgen rastade jag Sofie och matten runt sjön! (japp dem behövde verkligen det Sofie började rastningen med en stor korv)  Sen började matten prata med Sofie och hon sluuuutade alldrig jag försökte väcka lite uppmärksamhet och göra små trix så hon skulle prata med mig åxå.. men nehejdå hon märkte absolut ingenting, så vad kan en94 cm rs ponny göra??? Aha om jag sätter mig på stigen då kommer dem ingen vart!! hi tror ni matten blev ångerfyllld när hon känner att jag inte kommer med? Japp så hon matar mig med morötter och ber mig så snällt att följa med och hon lovar att hon skall fixa lite trix ställen...Som tex bild nr 4a då får jag hoppa upp och ställa mig på en brunn e jag inte underbar?? Ja ialla fall säger matten att jag är det. och snygg åxå...När vi går där på stigen möter vi plötsligt en en matte sort och en husse sort till henne. Och just då känner jag att jag bara måste stutsa upp i luften av glädje ¤¤¤¤ att hoppa upp är ju aldrig svårt det är ju landningarna som kan vara något knepigt exempel vis om landnings bananen är av ren is... Så när mina fyra fötter tog mark kanade dem åt alla håll, och tror ni husse sorten blev LIVRÄDD??? jaa så rädd så han snodde sig runt matte sorten och tvingade henne ner i diket!!! Tjopp Är man nåt skrämmande Jätte lejon jaa hade jag varit gul så hade husse sorten skitit på sig....Matten och Sofie och jag skratte väldans efter det här. Jag tror att jag skall klä ut mig till lejon en kväll och se om man kan skrämma flera .... 
Alla de här bilderna har Sofie tagit och om man fler se någon mer bild så har Matten snott dem här från Sofies blogg..
Jo så var vår helg...Nu skall jag äta mat (kalorie svacka ni förstår)
Nikkis 

Jag

Sitt Nikkisen sitt!!



Här ett trix som jag verkligen börjar få klämm på.... Om man först lägger sig ner på marken och sen snabbt reser sig upp bara på frambenen då blir matten så glad att hon nästan börjar gråta och hon bara mosar in morötter i munnen... Enklo eller??? Ja ialla fall så här kan det se ut....
Och jag kan sitta läääääääääänge....
Det finns lite mer bilder på mig i andras kameror jag hoppas matten kan få tag i dessa och lägga upp dem här..
Ha det bra NIKKIsen..

RSS 2.0