Tisdag 18/11-2008

Igår kväll skulle vi i stor grupp gå till nåt MC Donald Det var matte lillmatte lill husse och Nappe aldeles för trångt på en trottoar med mötande men var gör gruppen tror ni ja inte väjer dom ialla fall utan icke häst gillare måste bebland sig med oss fniss,,,,,, Vid Hägernäs station finns det en trilljard trappor fast matte trodde det bara var 3 st så nu skulle det tränas trappor Jag skrittde med ett ben travade med två och full galopp med det fjärde emellanåt åxå jämnfota skutt.
Matte tyckte jag var JÄTTE duktig hon flåsade så mycket så hon var tvungen att vila efter trapporna vi skulle visst inte göra dom igen nånsin. Under motorvägen var det ända stället jag tyckte var lite oroligt men lillhusse skrek och morrade så mycket att jag glömde bort att stressa. Den där lillhussen är nog lite knäpp han sjunger och pratar och larvar sig i hop med sin syster så vi andra som ville verka normala fick gå en bit bakom..hahahaha...

Imorse var matte trött för engångs skull nu skulle vi visst inte alls gå så långt, typ runt i skogen bara. Sen var det havre och hon fick springa nurton gånger med hink för att fylla nytt vatten i karet.  Nu till något mystiskt ett sto i russ gruppen brunstar nog??? jag har lyssnat hlva natten hur hon piper och så undrar om man kn smita till henne under dagen ja jag ska fråga Nappe vad han tror om det om ni vill veta om det går kan besöka oss i hagen bakom plansilon......men flört tips kostar två morötter..

Kommentarer
Postat av: Sofie

Dags att döpa om det till "Ride through" istället kanske? =P

2008-11-18 @ 18:13:45
URL: http://asnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0